Широката й усмивка е незабравима, макар че от четири години не

...
Широката й усмивка е незабравима, макар че от четири години не
Коментари Харесай

След 20 години пак ще видим Джулия Робъртс в романтична комедия

Широката й усмивка е незабравима, въпреки че от четири години не е излизал филм с нейно присъединяване, а в сантиментална комедия - жанрът, който я трансформира в суперзвезда и фаворитка на публиката през 90-те - тя не се е снимала от повече от 20 години. Джулия Робъртс, която обичаме колкото поради сериозните функции в " Ерик Брокович " и " Отблизо ", толкоз и поради сантименталните й функции в " Хубава жена ", " Сватбата на най-хубавия ми другар ",  " Нотинг Хил " и " Булката дезертьор " споделя, че виновността не е нейна - през тези две десетилетия просто не са й предложили положителни сюжети.

" Ако бях прочела нещо на равнището на " Нотинг Хил " или истерично смешно като " Сватбата на най-хубавия ми другар ", щях да се съглася ", съобщи актрисата пред " Ню Йорк таймс ".

Явно след дългата пауза Джулия все пак е намерила сантиментален сюжет, който да хареса - този октомври излиза " Билет за парадайса ", написан и режисиран от Ол Паркър, в който тя играе основната роля. Но, както споделя тя в същото изявление, имало и друго затруднение пред плана: Робъртс се съгласила да взе участие, само че единствено в компанията на някоя от най-големите звезди мъже на Холивуд. " Помислих си - е, покруса, тъй като ще стане единствено, в случай че е Джордж Клуни ". Клуни, несъмнено, не се постанова да бъде питан два пъти за партньорство с Джулия Робъртс. 

Запитана дали ѝ е било елементарно да се снима в сантиментална комедия след толкоз доста време, Робъртс отговори: " Добрата вест е, че да. Обичам да се дръзвам и да съм занимателна. "  В " Билет за парадайса " тя ще изиграе притеснена майка, която пътува до Бали с някогашния си съпруг (Джордж Клуни).

Съвсем скоро следва да я забележим и в друга роля - на Марта Мичъл, ексцентричната и бъбрива брачна половинка на основния прокурор на президента Ричард Никсън - Джон Мичъл (изигран от Шон Пен), който упрекна Никсън, че е забъркан във Уотъргейт. Двамата си партнират в минисериала на Starz " Gaslit ", чиято премиера бе нощес. 

Частичното си отдръпване от снимачната площадка и светлината на прожекторите Робъртс изяснява и със фамилни аргументи. Точно от 20 години звездата е омъжена за оператора Даниел Модър и имат три деца: близнаците Хейзъл и Финиъс, и Хенри. Актрисата се гордее с това, че е близо до семейството си и е стопанка, а когато децата ѝ били дребни, тя е работила доста по-малко, с цел да може да бъде до тях. Сега, когато те са по-големи, тя чувствала, че е време да им покаже и изобретателната си страна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР